Descargar EBOOK A terra les muralles! autor JOAN MARIA BIGAS gratis online


Descargar EBOOK A terra les muralles! autor JOAN MARIA BIGAS gratis online Título Del Libro: A terra les muralles!
El autor del libro: JOAN MARIA BIGAS
El editor: ANGLE
El tamaño del archivo: 529 Kb
Cargado: 2414 veces
Calificaciones del lector: 4.8
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:
ISBN 13: 9788415307044
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:PVP: 20 euros

Vídeo de la ruta pels escenaris de la novel·la
Les aventures dIldefons Cerdà i Ferdinand de Lesseps durant el bombardeig de Barcelona de 1842
En els primers mesos de 1842, Ferdinand de Lesseps arriba a Barcelona amb el càrrec de cònsol de França i coincideix amb Ildefons Cerdà, que hi ha tornat després duns anys a Madrid. La ciutat bull dindignació contra el govern del general Espartero, que decreta quintes i impostos, manté lestat de setge i negocia tractats que perjudiquen la indústria local. Amuntegats dins dunes muralles vetustes amb només cinc portals, asfixiats per la falta despai i lesclavitud de les fàbriques, els ciutadans demanen la caiguda dels murs de pedra, de la Ciutadella i també del règim polític. A les tertúlies dels cafès es condemna la injustícia social, es proclama la igualtat dels homes i es discuteix com hauria de ser la nova ciutat fora muralles.
Una baralla al portal de lÀngel encén una nova revolta popular, que expulsa lexèrcit espanyol fora de la ciutat i provoca la fugida de les classes benestants. Barcelona es dirigeix cap al desastre, sota lamenaça dun bombardeig des del castell de Montjuïc, que Ferdinand de Lesseps tracta desesperadament devitar.

A terra les muralles!barreja amb mestria personatges reals, com Ferdinand de Lesseps, Anselm Clavé, Víctor Balaguer, Jaume Balmes, Narcís Monturiol o Ildefons Cerdà, i esplèndids personatges ficticis: la negra Iselda, el diabòlic pare Elies, els brutals germans Batalla, o la bella Maria Gallart, lamor impossible de Cerdà...

Joan MariaBigas
Va néixer a Barcelona el 1961. És enginyer de camins, especialista en transport i urbanisme. Com a escriptor ha publicat les novel·lesRecorda en Barné(Eumo Editorial, 1999), iTan lluny de Roma(Angle Editorial, 2007), aquesta última amb molt bon reconeixement de la crítica. En els últims anys sha format com a autor teatral a lObrador de la Sala Beckett.A terra les muralles!és la seva tercera novel·la, fruit de sis anys de treball i duna àmplia documentació històrica sobre la Barcelona dels inicis del segle XIX.

Entre llum i ombres. Article de Lluís Llort aElPunt Avui
Ressenya a Europa Press
Entrevista a Tots x tots de COMRàdio
Entrevista aPropera parada cultura
Ressenya a324.cat
Ressenya de Jordi Llavina aSàpiens
Ruta literària alTime Out


El autor es JOAN MARIA BIGAS escribió un interesante libro titulado A terra les muralles!. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de A terra les muralles! PDF ISBN (9788415307044) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro A terra les muralles! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOAN MARIA BIGAS, que te pueden gustar, igual que el libro de A terra les muralles! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de A terra les muralles! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF A terra les muralles! PDF
Descargar en ERUB A terra les muralles! PDF
Descargar en DOC A terra les muralles! PDF
Descargar en TXT A terra les muralles! PDFReseñas de libro A terra les muralles!


Pablo

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.

Lucas

No vale la pena el tiempo invertido.

Elena

La raya penetrante libro.

Lucas

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.

Carla

es simplemente increíble libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK A terra les muralles! autor JOAN MARIA BIGAS gratis online

PDF: a-terra-les-muralles.pdf A terra les muralles! PDF
ERUB: a-terra-les-muralles.epub A terra les muralles! ERUB
DOC: a-terra-les-muralles.doc A terra les muralles! DOC
TXT: a-terra-les-muralles.txt A terra les muralles! TXT